> 1. Smådalarö 2 dagar
  > 2. Smådalarö 3 dagar

Alt 2: Paddling med tältning och boende och mat på Smådalarö Gård

Detta är ett fantastiskt paddlingspaket där ni är iväg i 3 dagar. Ni får en härlig blandning av paddling, friluftsliv och lyx. Ni har tillgång till kajakerna från klockan 09:00 vid Dalarö Kajak. Ni får med er ett tält, liggunderlag, sovsäckar och ett Trangiakök. Sedan ger ni er själva ut och paddlar en heldag i den vackra skärgården. Vid lämplig ö är det sedan dags att slå läger. På morgonen paddlar ni vidare och har nu en till spännande dag att spendera i skärgården med paddling och avkoppling i underbar miljö. Någon gång framåt eftermiddagen kommer ni fram till Smådalarö Gård. Där har ni möjlighet att duscha, basta (bastun ligger vid vattnet, bara att hoppa i och svalka sig!), bada, spela tennis eller bara slappa. På kvällen avnjuter ni en tvårättersmiddag på hotellets trevliga och fina restaurang. På morgonen serveras hotellets stora frukostbuffé. När ni paddlar iväg får ni med er ett lunchpaket som ni kan njuta av på någon vacker klippa. Senast klockan 17:00 är ni tillbaka vid Dalarö Kajak.
Pris per person: vardagar 2795:- helger 2945:-

Följande ingår i priset: All kajakutrustning, karta, förslag på paddlingstur, tält, liggunderlag, sovsäckar, Trangiakök, boende på hotell, tvårättersmiddag, frukostbuffé, lunchpaket dag 3, bastu, fri tillgång till tennisbanor. Smådalarö Gård

Mat att ta med själv (per person): 1 Middag, 1 frukost, 2 lunch, vatten och mellanmål
(Det finns möjlighet att köpa måltider att ta med från oss. Vi säljer mjukkonserver från 24 hours meal).

Boka: Ring 0739-741034 eller maila på info@dalarokajak.se

Presentkort:
Köp presentkort på detta paket! Maila din beställning till info@dalarokajak.se, så skickar vi ditt presentkort på posten.